Impact violent, mașini distruse pe Mateiaș!

Impact violent, mașini distruse pe Mateiaș! O depăşire neregulamentară a făcut ca două maşini să se izbească, pe DN 73, pe serpentinele de pe Mateiaş. Un şofer în vârstă de 28 de ani, din Câmpulung, aflat la volanul unui Fiat rula dinspre Câmpulung spre Dâmbovicioara.

Conducătorul auto a riscat, depăşind într-o curbă deosebit de periculoasă. A lovit o Mazda care circula regulamentar din sensul opus, condusă de un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Călineşti, judeţul Vâlcea.

Distribuie prietenilor

Impactul a fost destul de violent, însă, din fericire, toţi ocupanţii din maşini au scăpat cu răni uşoare. În urma impactului au fost rănite trei femei care se aflau în Mazda, mamă, fiică, ruda celor două şi şoferul care s-a angajat în depşirea riscantă şi care a produs accidentul.

Toţi cei patru au fost duşi la Spitalul Municipal Câmpulung unde au fost imediat preluaţi de cadrele de la UPU şi au fost stabilizaţi. Toţi au răni uşoare. În cauză poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia.