IMPOZITELE ŞI TAXELE LOCALE DIN MIOVENI POT FI ACHITATE ŞI ONLINE

DISTRIBUIȚI

Începând de ieri, 3 ianuarie 2018, impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata fără autentificare şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.
Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online(SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.
De asemenea, plata amenzilor contravenţionale se poate face şi în termenul de 48 ore .
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Amintim că persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2018. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.
Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.