Impresionant! A zâmbit pentru prima dată de la incidentul din Colectiv

Ioan Sălăjan se afla vineri noapte în „clubul groazei”, acolo unde 32 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţii 144 de oameni sunt internaţi în spitalele din Bucureşti. A scăpat cu viaţă din ghearele incendiului, însă a ars pe o mare parte din corp, iar starea lui a fost una extrem de gravă. 

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost zilele trecute supus unei operaţii chirurgicale în care i s-a făcut transplant de piele pe braţ. Totuşi, extrem de puternic, Ioan Sălăjan a reuşit să treacă cu brio, ba chiar a zâmbit pentru prima oară de la incident.

 

Distribuie prietenilor

„Iubirea mea azi a primit piele artificială pe braţul afectat cel mai rău, iar făţuca lui a început să se contureze, a mâncat nişte supă, un iaurt pe nerăsuflate şi a băut un litru de lichide. Aseară a fost vesel. A zâmbit pentru prima dată de la incident. Am plecat de la el fericită. Sper din tot sufletul ca şi ziua de mâine să fie la fel ca cea de azi. Iubitule, să dormi liniştit că ne vedem mâine dimineaţă”, este mesajul emoţionant al Alinei Sălăjan, soţia lui Ioan, potrivit spynews.ro.