Înalt oficial al FRF, acuzat de hărțuire sexuală: ”Mi-a dat 100 € să…”

11

Scandal sexual cu implicarea unui înalt oficial al FRF! Duminică, ora 4:30… O tânără se îndrepta spre stația de metrou, după un micuț chef alături de prietene. Brusc, a fost oprită de un individ, care, ulterior, s-a dovedit a fi un angajat al Federației Române de Fotbal. Adelina Ene este tânăra care a avut ghinionul să afle pe viu că bărbatul era dispus să ofere 100 de euro pentru… un fetiș.

Mască a rămas Adelina Ene, după ce bărbatul i s-a adresat direct: ”Îți dau 100 de euro, doar ca să te uiți la mine cinci minute, cât mă masturbez!” Nu s-a pierdut cu firea, chiar dacă s-a speriat de postura inedită în care se afla. A vorbit cu el, l-a refuzat, a fost înțelegătoare, până când a scăpat. Apoi a țâșnit ca din pușcă înspre gura de metrou, ținta pe care o avea înainte de a fi oprită.

Totul s-a petrecut între Universitate și Unirii, la ora 4:30 dimineața. Adelina se distrase cu niște prietene în Centrul Vechi și la acea oră petrecerea se spărsese. Ele au luat taxiurile, ea a luat-o ușor, la pas, spre stația de metrou, când s-a petrecut năzdrăvănia.

Adelina a povestit, cu lux de amănunte, filmul unei dimineți pe care nu o va uita curând. Mai mult, ea a descoperit acasă, ajutată de o prietenă, cine este individul! Acesta face parte dintr-un departament important al forului condus de Răzvan Burleanu.

”S-a întâmplat duminică dimineața, weekend-ul trecut. Pur și simplu, am ieșit cu fetele în oraș. La final, le-am condus pe fiecare la taxi… Eu n-aveam bani de taxi și am așteptat, că era 4:30, iar la 5 se deschidea la metrou. Am mers pe jos de la Universitate până la Unirii. Se făcea, oarecum, stânga, spre Kulturhaus, iar acolo m-am întâlnit cu individul.  M-a bătut pe umăr și mi-a spus: «Domnișoară, nu vă supărați, puteți să mă ajutați cu ceva…» Nu l-am recunoscut, dar fața lui mi-a trezit un deja-vu… Mi-am zis «Băi, eu îl știu pe omul ăsta de undeva, dar nu știu de unde»”, a spus Adelina.

Răspunsul uluitor al ”omului” lui Burleanu: ”Vreau ceva inedit!”

Adelina Ene a continuat mărturisirile explicând că a încercat să-și păstreze calmul și să scape din situația în care era pusă.

”Situația este bizară, cine se aștepta la 4 jumate dimineața să dai peste un oarecare și individul să-și propună să te uiți la el cinci minute, în timp ce se masturbează, pentru 100 de euro! Că asta mi-a propus! Eu l-am întrebat «Dar de ce faceți asta? De ce întrebați fetele, femeile dacă vor așa? Cu 100 de euro puteți să vă duceți la o prostituată sau puteți să vă faceți un cont la un canal de filme porno și vă mai și rămân bani!» El a răspuns că a făcut de toate la viața lui și că, slavă Domnului, are ce să f…, dar nu vrea să mai facă chestii învechite, vrea să încerce ceva nou, ceva inedit!

Omul e dus rău de tot! L-am întrebat: «De ce m-ați ales pe mine?» Din câte mi-a zis, a mai dat numărul de telefon unei tipe, care i-a vorbit frumos, dar nici ea n-a vrut! Și eu l-am luat prin învăluire, ca să scap de el, că cine știe ce e cu ăsta, obsedatul ăsta care se ține după mine… Eram obosită ca un câine… Norocul meu a fost că eu, când ies în oraș, nu consum alcool, eram lucidă. L-am refuzat, dar a insistat, mi-a zis chiar:  «Nu cer prea mult!»

Dacă a văzut că nu reușește, m-a întrebat dacă nu am vreo prietenă interesată, a scos un pix, o bucată de hârtie și mi-a dat numărul lui de telefon”, a continuat tânăra.