Incendiar! Primarul din Câmpulung – testat cu etilotestul pe ascuns! VIDEO

90

Primarul din Câmpulung a fost testat cu etilotestul pe ascuns! Acuzațiile vin de la o martoră care a filmat momentul în care edilul Liviu Țâroiu a fost luat de polițiști după ce a provocat un accident seara trecută în centrul municipiului.

„Domnul are tupeu ca să nu pună fiola la primar de față cu toată lumea! Dacă era altcineva, i-o punea de față cu toată lumea” a apostrofat martora oamenii legii.

Vă reamintim că Liviu Țâroiu a fost dus la spital, în cursul serii de ieri, pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce a produs un accident în fosta capitală regală.

Edilul, influențat bine de băuturile alcoolice consumate înainte de a se urca la volan, a provocat o coliziunie pe o stradă din Câmpulung. Potrivit martorilor, primarul se afla la volanul unui Duster, care este și mașina de serviciu.

Imediat după impact, conducătorul auto din cealaltă mașină a sunat la 112. Nu a fost nimeni rănit, numai că, atunci când l-au pus pe primar să sufle în etilotest polițiștii au constatat că acesta chefuise bine înainte de pleca la drum cu mașina, aparatul indicând o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.