prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incendiu devastator în Argeș! Casă făcută scrum! VIDEO!

Incendiu devastator în Argeș! Casă făcută scrum!

Un incendiu devastator a avut loc noaptea trecută în localitatea argeșeană Stolnici. Din primele informații, se pare că o casă a fost făcută scum, pompierii luptând ore în șir cu flăcările pentru lichidarea incendiului. Pompierii au evacuat trei butelii, existând risc de explozie și de  propagare la o a doua casă aflată pe aceeași proprietate.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 16 ANI TĂIAT CU POLIZORUL DE PROPRIUL TATĂ! NU A AVUT NICIO ȘANSĂ!

 

„Colegii noștri de la Secția Costești și Punctul de Lucru Stolnici au intervenit, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stolnici, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în comuna Stolnici, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Forțele de intervenție au constatat că ardeau generalizat o locuință cu suprafața de aproximativ 70 mp și bunurile din interiorul acesteia, existând posibilitate de propagare la o a doua casă aflată pe aceeași proprietate. Pe parcursul intervenției, pompierii au evacuat și trei butelii din interirul case, iar echipajul medical a monitorizat o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, care a suferit atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs