prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incendiu devastator în Argeș! Casă mistuită de flăcări!

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută la o casă din comuna Bughea de Sus. Din primele informații, se pare că autoritățile au fost alertate în jurul orelor 3:00 de către proprietarii gospodăriei, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă. Ajunși la fața locului, militarii au găsit acoperișul casei în flăcările, iar după câteva zeci de minute de eforturi au reușit săs tingă incendiul.

„În jurul orei 03.00, pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în localitatea Bughea de Sus pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. La fața locului s-au deplasat trei echipaje cu două autospeciale de stingere ale incendiilor și o ambulanță SMURD,  care au acționat pentru lichidarea flăcărilor ce au cuprins acoperișul casei de aproximativ 100 mp. S-au mai degradat tavanele din trei camere și pereții construcției. Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum al construcției” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.