Incendiu puternic la o locuință din Bughea de Sus

Un incendiu a izbucnit miercuri în comuna Bughea de Sus la o bucătărie de vară și la acoperișul casei. Din fericire, proprietari s-au evacuat la timp din locuință. La fața locului au intervenit 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Intervenția a durat aproximativ 50 de minute.

incendiu casa1 300x165 1

Distribuie prietenilor

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la o bucătărie de vară, la acoperișul casei și vegetația uscată din apropiere. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării incendiului la întreaga casă și vecinătăți.

Incendiul ar fi pornit de la acoperișul casei, de la un posibil coș de fum de defect, iar ulterior s-a propagat la bucătăria de vară. Pompierii au pătruns în bucătăria, aflată în flăcări, de unde au scos de acolo butelia care prezenta un real pericol de explozie.

În urma incendiului au ars bucătăria de vară construită din lemn, pe aproximativ 30 mp, acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, vedetație uscată din apropiere și s-au degradat un aparat de gătit, 2 drujbe și o butelie de gaz.