Încep lucrările la tronsonul 4 al autostrăzii Pitești – Sibiu! Află când!

Constructorul austriac PORR va începe în perioada următoare lucrările la tronsonul 4 Tigveni – Curtea de Argeș, au anunțat reprezentanții Asociației Pro Infrstructura. Acestuia i-a fost aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire, iar constructorul a început recent organizarea de șantier, urmând ca în primăvară primele ultilaje să înceapă să lucreze.

Constructorul austriac Porr a început organizarea de șantier pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești, a anunțat duminică Asociația Pro Infrastructură (API). Din informațiile API, lucrările pe cei aproape 10 kilometri ar urma să înceapă în primăvara anului viitor.

„Din informațiile noastre, li s-a aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire (PAC) și s-au apucat de organizarea de șantier, iar lucrările ar trebui să înceapă în primăvară, având termen de execuție 44 luni”, a transmis API, cu privire la secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești.

Pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, un tronson de doar 9,86 kilometri între Tigveni și Curtea de Argeș, constructorul va avea o viață mult mai grea (decât pe secțiunea 1 – n.r.), pe un relief mai dificil, traseul incluzând Tunelul Momaia lung de 1,35 km, au mai spus reprezentanții API.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.