Începe curățenia de primăvară la PNL Argeș! Lider – exclus! 11 capete de acuzare!

Prima excludere la PNL Argeș! De mai bine de două luni, un grup de „protestatari” atacă actuala conducere a filialei județene, după ce s-a luat decizia dizolvării Biroului Politic al PNL Pitești. Din acel moment, liberali care nu s-au făcut remarcați prin proiecte concrete pentru municipalitate sau pentru implicare, au început o anticampanie la adresa peneliștilor de la conducere. Primul exclus a fost liderul organizației de tineret, George Hristescu.

George Hristescu, „copilul” recalcitrant

George Hristescu s-a afirmat în TNL Argeș, organizație pe care a și condus-o, prin certuri cu membrii PNL Argeș, cu o lipsă de activitate în ceea ce privește acțiunile pe care tineretul liberal ar fi trebuit să le susțină, fără conferințe de presă, de comunicare nici nu se mai pune problema.

Săptămâna trecută, în cadrul BPJ al PNL Argeș s-a luat decizia sancționării acestuia după ce a devenit agresiv la adresa conducerii liberalilor argeșeni.

Distribuie prietenilor
„Primviceprșsedintele PNL Argeș, primarul Ion Baicea, a luat atitudine impotriva comportamentului urât, ironic al colegului nostru Hristescu George, propunând sancțiunea de excludere. Votul a fost dat la vedere întrucât membrii BPJ au dorit să-și asume răspunderea acțiunii lor și au solicitat acest lucru. Cu o majoritate covârsitoare aceasta propunere a trecut” au declarat surse din PNL pentru Obiectiv de Argeș.

Motivele excluderii

George Hristescu și-a cerut excluderea! Nu direct, ci prin acțiunile pe care le-a înteprins de la dizolvarea Biroului Politic Local al PNL Pitești. Acesta, fiind un mare susținător al „domniei” lui Radu Perianu, când a văzut că de la venirea noii conduceri, se muncește și nu se stă la chermeze sau la ieșiri în baruri, în detrimentul partidului.

Potrivit surselor noastre, Hristescu a fost exclus pentru: lipsă de activitate, refuzul de a colabora în acțiuni cu membrii din conducerea partidului, lipsă de comunicare cu membrii organizației de tineret, acestia nefiind informați de deciziile BPJ Arges, neorganizarea ședințelor de Birou Politic, lipsa conferințelor de presă, atitudine ostilă față de președintele partidului și a unor membri ai conducerii acesteia în funcție de preferințele personale, manifestări nepotrivite în cadrul sedințelor de Birou, fire conflictuală ce a impus o tensiune în cadrul organizației, refuzul de a promova acțiunile organizației județene în spațiul public și incapacitatea de a direcționa tinerii în acțiuni publice benefice partidului.