prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Început de sezon handbalistic, la Pitești Arena: Supercupa României la handbal feminin 2023!

Astăzi, 25 august, a avut loc, la Primăria Pitești, o conferință de presă organizată de către Federația Română de Handbal, în deschiderea noului sezon handbalistic, prin desfășurarea, la Pitești Arena, a competiției naționale Supercupa României la handbal feminin 2023.
Alături de viceprimarul piteștean Gelu Tofan și de administratorul public al municipiului, Lucrețiu Tudor, la eveniment au participat, pe lângă reprezentanții presei locale, reprezentanți ai federației și ai echipelor care vor concura în competiție: Viorel Mazilu, secretar general al Federației Române de Handbal, Adrian Vasile, antrenor principal CSM București, Kim Rasmussen, antrenor principal CS Rapid, Ionel Radu, reprezentând HC Dunărea Brăila, și Dan Ilieș, de la CSM Tg. Jiu.
„Supercupa României deschide noul sezon handbalistic cu spectacol și elan, în format Final 4!
Semifinalele din prima zi, 26 august, vor pune față în față echipele cu forțe proaspete, ambiții și noutăți atractive.
CSM Târgu Jiu va întâlni CSM București într-un joc deschis vitezei și angajamentului, de la 15:00, iar HC Dunărea Brăila va juca în a doua semifinală cu vicecampioana CS Rapid București, de la 17:30.
Finala mică va avea loc de la ora 15:00, în 27 august. Învingătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă, de la 17:30.
Suporterii au așteptat cu emoție revederea cu favoritele, pe care le vor încuraja pentru a obține trofeul râvnit de cele mai bune echipe ale handbalului românesc.
Vor putea vedea la lucru jucătoarele recent transferate și integrate în sistemele de joc gândite pentru performanțele pregătite de antrenori și obiectivele pe care și le-au propus.
Fiecare va căuta să-și demonstreze valoarea încă de la începutul noului sezon, prin câștigarea Supercupei României. Publicul va lua pulsul competiției într-o atmosferă de fair-play, specifică pentru competițiile handbalistice.
Cele mai bune, să câștige!
Vă invităm să luați parte la sărbătoarea începutului de sezon handbalistic, în Pitești Arena!”, a transmis Federația Română de Handbal.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs