A încercat să fure o mașină și a atacat proprietarul cu spray lacrimogen

75
hoti, minori, politia_arges, ipj_arges, catuse, arest

Un bărbat a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a încercat să fure o mașină dintr-o gospodărie din Oarja. Hoțul a atacat proprietarul cu spray lacrimogen pentru a-și asigura scăparea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Pitești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Pitești, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice și l-ar fi abandonat pe raza localității Oarja.

Totodată, în aceeași noapte, bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie din localitatea Oarja de unde ar fi încercat să sustragă un alt autoturism, iar în momentul în care a fost surprins, ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen pentru a-și asigura scăparea”, informează IPJ Argeș.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Foto: descriptiv.