Inconștiență maxima! Tineri vitezomani, prinși la volan fără permis!

25

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 231 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 70.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

Au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare

Ieri,  polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Piteşti au depistat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Burebista din municipiul Piteşti, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Deasemenea, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Bughea de Sus, care conducea un moped pe strada G-ral I. Dragalina din municipiul Câmpulung, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here