Incredibil! Bărbat tâlhărit în plină stradă în Pitești! Detalii șocante!

În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 34 de ani.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 6 aprilie a.c., cel în cauză, împreună cu o femeie de 26 de ani, l-ar fi deposedat pe un bărbat, prin acte de violență, de telefonul mobil, pe fondul faptului că persoana vătămată ar fi avut de restituit o sumă de bani către femeie.

În ziua de 11 aprilie, bărbatul de 34 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești și condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști, telefonul mobil sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.