prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil ce a putut să fure acest argeșean! Detalii șocante!

În ziua de 23 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați direct, de către o persoană din comuna Schitu Golești, că în noaptea de 21 spre 22 aprilie, persoane necunoscute au pătruns fără drept într-o anexă a locuinței sale, de unde au sustras mai multe componente ale unui cazan pentru fabricat băuturi alcoolice.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, care a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma activităților desfășurate, a fost recuperată cantitatea de cupru rezultată din deteriorarea elementelor sustrase.

În seara zilei de 23 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 aprilie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs