prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! I-a distrus mașina și a tâlhărit-o! S-a întâmplat în plină zi în Pitești!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere, în care se desfășoară cercetări față de un bărbat de de 26 de ani, din Pitești.

Din verificările efectuate, a rezultat că în ziua de 3 aprilie a.c., cel în cauză ar fi distrus un geam al autoturismului unei femei de 24 de ani si ar fi deposedat-o pe aceasta, prin acte de violență, de telefonul mobil.

În ziua de 10 aprilie, cel în cauză a fost depistat de polițiștii Secției 2 Poliție Pitești și condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs