prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! Jaf de peste 100.000 euro la o firmă din Pitești! VIDEO

În ziua de 14 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UN FOST MILITAR A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ ÎN PĂDUREA TRIVALE!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., cei doi ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro. Ulterior, ar fi încărcat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală. Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat și restituit societății în cauză.

Ulterior, la data de 14 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs