prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! I-a incendiat bolizii fostului iubit! Răzbunare ca în filme!

Caz halucinant în România, unde o femeie a incendiat două autoturisme ale fostului iubit pentru a se răzbuna. Din primele date, se pare că cei doi au încheiat de curând relația, iar în urmă cu câteva zile, femeia a intrat în gospodăria bărbatului și a dat foc la cele două mașini. În urma incendiului, ambele autoturisme au fost complet distruse, iar prejudiciul ar depăși 7.000 de euro, spun anchetatorii. Tânăra este anchetată acum pentru distrugere.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

Incendiul a fost stins de pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Când au ajuns la fața locului, aceștia au constatat că existau două focare. Ardeau, în totalitate, două mașini și mai multe componente auto, depozitate lângă acestea, iar la o distanță de 20 de metri, în interiorul unei magazii, o parte din tavan și ușa acesteia. Pompierii au acționat rapid și au stins flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte construcții din gospodărie.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, ulterior, în urma prezentării în fața instanței de judecată, aceasta și-a însușit propunerea organelor judiciare și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs