Inedit! Candidatul invizibil la europarlamentare! Nici măcar cursanții săi nu au știut că vrea un loc în Parlamentul European!

2

Situație demnă de filmele de comedie în cursa electorală pentru Parlamentul European! Un candidat aflat pe listele pentru alegerile europarlamentare nu a reușit să se facă cunoscut nici măcar la locul de muncă! Este vorba de Emanuel Soare, prorectorul Universității din Pitești.

Echipa PNL Argeș participând la Rapsodia Păstoreasca la Corbi

Potrivit surselor noastre, sudenții din cadrul Upit nu au știut că un profesor pe care îl au la catedră de câteva ori pe săptămână speră să intre în Parlamentul European. Deși a fost pus pe un loc neeligibil, pentru PNL Argeș a fost o mândrie la început. Însă, în timpul campaniei s-au trezit că din cei doi candidați doar unul a fost prezent zi de zi. Dacă Sorina Marin nu ar fi fost alături de deputatul Dănuț Bica, președintele liberalilor argeșeni Adrian Miuțescu și restul echipei, PNL Argeș pe cine ar mai fi prezentat?

Lansarea candidaților la alegerile europarlamentare la Sala Sindicatelor. Mai bine spus… lansarea candidatului argeșean

În schimb, pe ultima sută de metri, Emanuel Soare a renunțat la participările la conferințele științifice de pe meleaguri străine și s-a alăturat echipei în deplasările pe teren și a participat la una, două conferințe de presă…