prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! 50 de oi moarte și cinci bărbați transportați de urgență la spital! Motivul incredibil!

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat, în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei.
Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital.
Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine.

Cercetările continuă, la fața locului fiind prezente și echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, fiind solicitat, de asemenea, și sprijinul reprezentanților Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinare Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs