prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Bărbat omorât în bătaie de un călugăr! Detalii șocante!

Un călugăr a bătut un bărbat până la băgat în comă după ce a consumat o noapte întreagă alcool cu acesta și fratele victimei. Din primele informații, Florentin Rusu și fratele său, Vasile Rusu, au mers, sâmbătă, la schitul din Manolea, ca să consume băuturi alcoolice cu Iacob Stafie, un călugăr de 73 de ani, așa cum făceau frecvent.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ ȘI FICAT LÂNGĂ SECȚIA DE POLIȚIE!

La un moment dat, lui Vasile Rusu i s-a făcut rău și a plecat acasă. Anchetatorii au stabilit că, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, Florentin Rusu a mers la grajdul din schit și a vrut să dea drumul animalelor. Călugărul s-a enervat și a urmat o discuție în contradictoriu cu Florentin Rusu, ce ar fi culminat cu îmbrânciri reciproce, în urma cărora săteanul a căzut în zona porții de acces din curtea schitului. Pentru că nu l-a putut ridica, călugărul i-a anunțat familia, iar spre dimineață aceștia l-au luat și l-au dus acasă.

Pentru că nu și-a recăpătat cunoștința, familia a anunțat Ambulanța, iar Florentin Rusu a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde medicii au constatat că bărbatul intrase în comă de gradul IV. Victima a fost transportată la spitalul din Suceava, unde duminică seara a decedat.

Inițial, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz, dar au schimbat ulterior încadrarea juridică în omor, după ce s-a descoperit că Iacob Stafie l-a lovit de mai multe ori pe săteanul pe care îl cinstise, provocându-i traumatisme grave în urma cărora acesta a decedat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs