prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Bărbat ucis de iubitul fiicei! Detalii cutremurătoare!

Un bărbat de 51 ani a fost găsit fără suflare de către soția sa în locuința unde locuiau împreună. Din primele informații, se pare că acesta ar fi băut cu iubitul fetei sale, iar la un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict. Momentan, nu se cunosc circumstanțele în care s-a petrecut targedia.

“Sora mea a fost la lucru şi când a venit a auzit că e mort. M-a sunat fratele meu care e cu mine în sat, a zis: Hai să mergem până în Livezile că a murit cumantul”, a declrat unul dintre cumnații victimei. “Am fost la lucru, când am venit de la lucru m-a sunat. Zice: Hai că e mort Nelu, cumnatul tău“, a spus celălalt cumnat al bărbatului de 51 de ani.

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud: S-a format o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi serviciul Criminalistic, care s-a deplasat la faţa locului. Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate.

Trupul nensufleţit al bărbatului a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie. Între timp, polițiștii fac cercetări, pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Cazul a ajuns şi în atenţia procurorului din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs