prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Milionar găsit tranșat într-o toaletă! Crimă oribilă!

Un milionar care a făcut avere din trazacțiile cu criptomonede a fost găsit tranșat într-o toaletă de instalatorii chemați să curețe canalizarea. Din primele informații, se pare că Christian Peev ar fi fost dat dispărut de către o rudă în urmă cu o săptămână, iar ultima dată când a fost văzut intra în hotelul în care era cazat cu o persoană. Din câte se pare, milionarul l-ar fi ajutat pe călăul său să facă anumite tranzacții, iar din motive necunoscute, criminalul l-ar fi omorât cu o ganteră și i-ar fi tranșat trupul.

CITEȘTE ȘIDOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PITEȘTEAN! A MURIT O RENUMITĂ ÎNVĂȚĂTOARE!

Mai exact, în ziua în care a dispărut, milionarul crypto s-a întâlnit cu Vesco Valchinov, presupusul criminal, pe care îl cunoscuse cu aproximativ șase ani în urmă. Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere când intrau într-un complex rezidențial. Christian Peev l-a ajutat pe călăul său să facă mai multe investiții pe piața criptomonedelor.

Vesco Valchinov a fost arestat imediat după descoperirea trupului tranșat din canalizare.

De asemenea, un alt bărbat, Konstantin Subotinov, a fost arestat. Acesta le-a spus polițiștilor că l-a ajutat pe Valchinov să ascundă alte părți din cadavrul victimei, ducându-le cu mașina și îngropându-le într-un cartier din Sofia.

Peev este al doilea rege crypto găsit mort în circumstanțe cumplite, în mai puțin de o lună. Fernando Pérez a fost de asemenea ucis și dezmembrat, iar părți din cadavru au fost găsite într-o valiză roșie aruncată în Buenos Aires.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs