prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Infractor renumit – săltat de polițiștii argeșeni! Incredibil cum a furat de la un bărbat din Bascov!

Un bărbat de 47 de ani, din Târgoviște, a fost reținut de oamenii legii argeșeni după ce a păcălit două persoane din Bascov și le-a lăsat fără bani. Din primele informații, se pare că hoțul și-ar fi abordat victimele și le-a întrebat dacă știu o persoană care locuiește în comuna învecinată Piteștiului, iar ca să le explice despre cine este vorba le-a arătat o serie de procedee de luptă pe care le-ar fi cunoscut presupusa persoană căutată.

CITEȘTE ȘI: UN NOU DRUM EXPRES – DAT ÎN FOLOSINȚĂ! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Numai că, în timp ce făcea manevrele, a luat din buzunarul uneia dintre victime aproape 900 lei. Păgubiții au depus plângere a Poliție, iar în cursul zilei de ieri, dâmbovițeanul a fost identificat, adus la audieri și reținut pentru 24 ore. De asemenea, astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale) și au identificat și reținut un bărbat de 47 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, cunoscut cu antecedente penale (aflat sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză).

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 23 ianuarie a.c., în timp ce se afla în localitatea Bascov, sub pretextul că dorește să identifice o persoană, ar fi abordat  două persoane, cărora le-ar fi distras atenția indicându-le anumite procedee de luptă fizică, pe care le-ar fi cunoscut persoana căutată, și ar fi sustras, din buzunarul unei persoane suma de 880 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs