prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Îngrozitor! Bărbat ucis sub privirile soției și al copilului de 11 ani!

Un bărbat a fost bătut de patru indivizi până și-a dat ultima suflare sub privirile soției și al copilului de 11 ani! Din primele informații, se pare că între victimă și agresorii săi, un bărbat de 43 de ani și cei 3 fii ai acestuia, cu vârstele de 16, 18 și 19 ani, aveau o istorie de rivalitate. Mai exact, în urmă cu două luni între aceștia a avut loc un conflict, în urma căruira bărbatul ucis a fost transportat la spital și internat.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: TÂNĂR DE 23 ANI-MOARTE SUBITĂ DUPĂ UN ÎNFIORĂTOR ACCIDENT PE TERENUL DE FOTBAL!

Din acel punct, amenințările au continuat din partea agresorilor, iar în cursul zilei de duminică, familia a apelat la jandarmi pentru a calma spiritele tensionate, în jurul orei 16. Echipa de jandarmi a sosit la locul evenimentului, însă, potrivit celor spuse de rude, au plecat fără a lua măsuri concrete.

Ulterior, în jurul orei 20, în timp ce se întorcea acasă alături de soția sa, bărbatul a fost supus unui alt atac din partea agresorilor, fiind lovit brutal cu topoare și o sabie. Soția bărbatului a fugit pentru a cere ajutor, în timp ce acesta a fost ajuns din urmă de agresori și pus la pământ. Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins și supus unei bătăi violente, care a dus la decesul său. Crima oribilă a avut loc în comuna Săcele, Brașov, iar oamenii legii au demarat cercetările pentru a se stabili cum s-a petrecut tragedia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs