prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înjunghiată și lăsată să moară în agonie! Noi detalii terifiante în cazul crimei de la Câmpulung!

Noi detalii șocante ies la suprafață după ce o femeie a fost găsită înjunghiată în propria locuință din Câmpulung în această după amiază. Din primele informații, se pare că aceasta a venit în cursul zilei de ieri împreună cu soțul său și fiica sa din Dâmbovița, unde locuiesc în mod normal, pentru ca fata să meargă la o serie de analize medicale.

Potrivit din primele date strânse de anchetatori, după ce au mers la o clinică din Câmpulung, victima și partenerul său de viață s-ar fi întors la apartamentul din cartierul Vișoi, iar în urma unui conflict ar fi apărut un conflict între cei doi, moment în care bărbatul a pus mâna pe un cuțit și ar fi înjunghiat-o pe consoarta sa în zona gâtului. Din câte se pare, totul ar fi pornit de la un moment de gelozie ar bărbatului, aceasta fiind și primul motiv luat în calcul în momentul de față de către anchetatori. După momentul sângeros, a lăsat-o pe soția sa să sângereze până și-a dat ultima suflare.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

În această dimineață, o rudă a familiei a sunat la 112 și a anunțat că nu poate lua legătura cu femeia și a susținut în apelul la 112 că se teme că victima ar putea fi decedată. Nu se cunoaște, momentan dacă ar fi avut indicii despre crimă sau femeia suferea de anumite afecțiuni medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au spart ușa, iar în una dintre camerele apartamentului au găsit-o pe femeie cu leziuni incompatibile cu viața. Avea o plagă adâncă la nivelul gâtului. Ulterior, la fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru cercetari.

Între timp, soțul victimei, cel mai probabil, din cauza remușcărilor a mers la Secția de Poliție Voineasa, unde s-a autodenunțat. În aceste momente, bărbatul se află la audieri, iar în urma declarațiilor date de acesta și a coroborării cu probele găsite la fața locului urmează să se ia o decizie dacă acesta va fi reținut.

Știre în curs de actualizare!

Sursa foto: Ziarul din Muscel

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs