Interzis pentru mașini la intrarea în Câmpulung!

2

Interzis pentru mașini la intrarea în Câmpulung! Până la sfârșitul anului, firma lui Cătălin Spătaru trebuie să reabiliteze strada Negru Vodă cea care tranzitează tot centrul Câmpulungului, asta după ce a reabilitat un tronson și pe strada Republicii, cel de ieșire din Câmpulung spre Pitești. La rândul său, primarul Liviu Țâroiu dă asigurări că lucrările vor fi finalizate până la 15 octombrie, fiind o investiție de 2 milioane de lei.

Firma va reabilita doar un tronson cel de la rondul după Colegiul Național Dinicu Golescu până Biserica Catolică.

Lungimea studiată a străzi care a intrat în reparații capitale este de 0,468 km. Lucrarile de modernizare a drumului constau în: refacerea traseului în plan a străzilor cu adoptarea unor elemente geometrice superioare celor existente şi încadrarea în amplasamentul existent.

Reproiectarea profilului longitudinal cu respectarea pasului de proiectare. Construirea unei structuri rutiere noi elastice dimensionate corespunzător astfel încât să asigure preluarea sarcinilor din trafic şi asigurarea la îngheţ, dezgheţ.

Până când vor fi finalizate lucrările, circulația rutieră a fost dirijată pe străzile General Teodorescu, Constantin Brâncoveanu, I.L Caragiale și Bulevardul Ion Mihalache spre disperare șoferilor pentru că se circulă bară la bară iar indicatoarele nu au fost montate corespunzător, pentru restricțiile menționate mai sus.