prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Inuman! Și-a aruncat câinele de la etajul 5, după o ceartă aprinsă cu soția!

Inuman! Și-a aruncat câinele de la etajul 5, după o ceartă aprinsă cu soția!

Gest inuman al unui bărbat de 62 ani care, într-un acces de furie, și-a aruncat câinele de la geamul apartamentului. Din primele informații, se pare că bărbatul s-a certat cu soția sa și, pentru a se răzbuna, a aruncat animalul de la etajul cinci.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Din nefericire, câinele a murit. Polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la 112, de vecini. Bărbatul, cercetat într-un dosar penal privind uciderea animalelor cu intenție fără drept, a fost reținut fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Incidentul șocant s-a petrecut recent în Sectorul 2 al Capitalei.

„S-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la fereastra balconului.”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs