Ioana Jenica Dumitru, candidatul PSD la Primăria Ștefănești?

57

După mai bine de un an de scandaluri, social democrații argeșeni ar putea „defila” tot cu Ioana Jenica Dumitru la alegerile locale din 2020. Deputatul Nicolae Velcea, președintele PSD Ștefănești a declarat că primărița ar putea fi candidatul lor cu condiţia ca anumite „lucruri să fie reglementate”.

Și asta după ce de mai bine de un an s-a iscat un scandal între Ioana Dumitru și consilierii locali PSD. Mai exact, proiectele de investiții sunt respinse sau nu sunt puse în aplicare, la ședințele CL se aruncă acuzații grave, iar în tot acest timp social democrații argeșeni nu iau nicio măsură. Astfel, PSD ar putea să piardă Primăria Ștefănești la alegerile care vor avea loc peste un an și jumătate.

Ioana Jenica Dumitru se dă independentă

După seria de atacuri la adresa conducerii PSD Argeș și PSD Ștefănești, primărița Ioana Jenica Dumitru se dă independentă pe rețelele de socializare. După ce Nicolae Velcea a ajuns în fruntea organizației social democraților din Ștefănești, Ioana Dumitru l-a ironizat pe deputat susținând că „Ce frumoasă e independența!Nu zic “să trăiți, domnule președinte” niciunui președinte de partid, nu zic “s-a făcut dimineață, șefu'”niciunui individ”

„Ce frumoasă e independența!Nu zic “să trăiți,domnule președinte”niciunui președinte de partid,nu zic”s-a făcut dimineață,șefu'”niciunui individ,pot să pun ce poză vreau pe fb căci am călătorit pe banii mei,nu mi-a frica de poliție,procuratura sau alte instituții in 3 litere…
Ce păcat că oamenii s-au obișnuit să voteze partide politice de 3 sau mai multe litere,nu oameni independenți!
P.S.Poza e de la Monaco unde mulți politicieni merg pe banii dvs ascunzandu-se spre deosebire de mine care sunt mereu la vedere!” a fost mesajul primăriței.

Astfel, am putea crede că deputatul Nicolae Velcea este ținut în întuneric de consilierii locali de la Ștefănești sau nu vrea să renunțe la Ioana Jenica Dumitru.