Iohannis vine la Piteşti!

DISTRIBUIȚI

Preşedintele României, Klaus Iohannis vine în Piteşti! Acesta va participa la Adunarea Generală Ordinară ACAROM.

”In Adunarea Generala ordinara ACAROM vor fi prezentate activitatile derulate in cursul anului 2017 precum si propunerile de program pentru 2018. Programul zilei va continua cu Dezbaterea ”Industria auto, motorul dezvoltarii economiei. Factori de crestere a competitivitatii”. Evenimentul îl va avea ca invitat special pe Președintele României, Excelența Sa, Domnul Klaus IOHANNIS.

Vor fi dezbatute aspecte legate de situatia actuala a sectorului auto din tara noastra: infrastructura de transport, cercetarea, educatia si forta de munca necesare industriei auto, precum si dezvoltarea retelei nationale de furnizori.

Evenimentul va reprezenta o buna oportunitate de a scoate in evidenta rolul si necesitatile sectorului auto pentru o dezvoltare durabila in Romania.

In continuare se va desfasura workshop-ul: Resursa umana, factor esential de progres in industria auto, unde vom discuta despre cum putem extinde Invatamantul dual in zonele cu industrie auto. Totodata va fi abordata Colaborarea cu invatamntul universitar pentru formarea specialistilor, atat de necesari sectorului auto.

Evenimentele ofera posibilitatea participantilor de a se intalni, discuta, dezbate cu reprezentanti ai companiilor si ai autoritatilor temele actuale ale industriei auto”, se precizează în comunicatul transmis de Asociația Constructorilor de Automobile din România.