Ion Georgescu: “NU SUSȚIN ROBOTIZAREA pe platforma DACIA, ci din contra, susțin crearea de noi locuri de muncă!”

DISTRIBUIȚI
georgescu, gala_sportului, mioveni

Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu a demontat afirmaţiile apărute în spaţiul public legate de Uzina Dacia. Mai exact, edilul a spus că interviul pe care l-a dat la un post local de televiziune a fost răstălmăcit, iar adevărul este că administraţia oraşului pe care îl conduce a susţinut şi va susţine în continuare Uzina. Mai mult, luni va avea loc o întâlnire la Paris unde se va tranşa impasul dintre Sindicat şi conducerea Dacia.

“Având în vedere comentariile pro și contra, din spectrul public, care au apărut mă văd nevoit să clarific unele afirmații făcute la postul Argeș TV și care au fost eronat asimilate de către public. NU SUSȚIN ROBOTIZAREA pe platforma DACIA, ci din contra, susțin crearea de noi locuri de muncă!

A spune că primarul Ion Georgescu acționează împotriva angajaților uzinei este un neadevăr și o afirmație imposibil de dovedit. Provin din rândurile dumneavoastră, am susținut din punct de vedere administrativ solicitările partenerului nostru francez, am promovat acordarea de sprijin și de facilități, ne-am arătat disponibilitatea și deschiderea totală în orice situație atunci când Uzina a solicitat-o. Totodată, consider că am avut o relație de colaborare foarte bună și un dialog sincer și constructiv cu reprezentanții conducerii Sindicatului SAD.”, a notat Ion Georgescu, pe Facebook.