Ion Mînzînă: „Fără de victorie nu se poate discuta”

Ion Mînzînă vrea să aducă filiala argeșeană a social democraților la victorie. Vicepreședintele CJ și-a argumentat candidatura pentru șefia PSD Argeș pe idea de muncă care va duce la victorie.

„Când am venit la sală, un coleg m-a întrebat ce program am. I-am spus că am unul vast: victoria. Cu gândul ăsta, trebuie să îl avem în suflet și în minte. Fără de victorie nu se poate discuta. Acesta este scopul acestor alegeri. Suntem în situația în care, această adunare, trebuie să stabilească un președinte cu o echipă în spate care trebuie să ducă tot PSD Argedș la victorie. Se tot spune în culise că trebuie să ne reformăm. Mai ales de la cotroceni. Dl președinte a reformat acolo pe cine? L-a făcut pe Blaga europarlamentar. De dna Turcan nu zic nimic, că dacă ma știe cineva mă trezesc mort dimineața. Se vorbește de nevoia de tineri. Asta tine de noi, care deținem efemer niște funcții. Dna Simona Bucura Oprescu, dl Radu Vasilică, domnisșoara Gabi zoană nu sunt tineri? Trebuie să creștem tinerii frumos să fie alături de bătrânii cu experiență. Dacă promovăm tineri care își fac datoria acolo unde sunt puși, tot respectful meu. Vin cu o echipă cu oameni cu experiență, și asta pentru că peste 4 luni vin alegerile locale. Ne folosesc cumva improvizațiile să câștigăm alegerile? Pentru prima data avem obligația să câștigăm alegerile după un eșec. Niciodată, apropierea acestor alegeri, nu a fost ca o piatră de moară atârnată de gâtul nostrum. Vreau să conduc această organizație să ajungem acolo unde ne dorim cu toții: să nu păierdem nicio localitate pe care o avem, să nu pierdem numărul de parlamentari.

Unii spun că am fost la alt partid, nu am ce să fac. Dar și acolo am fost învingător, poate unul cu rezultatele cele mai bune. Și asta pentru că am mentalitate de învingător” le-a spus Mînzînă delegațilro prezenți.