prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ion Mînzînă: „Putem lăsa moștenire un județ curat! Reluăm acțiunea de ecologizare!”

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, a lansat un apel către toți argeșenii pentru a participa la o nouă acțiune în cadrul proiectului „Argeșul Curat! Implică-te și tu!”. Acest proiect urmărește ecologizarea râurilor principale din județ, drumurilor naționale și județene, cât și altor zone afectate de poluare de pe raza județului Argeș.

„Servsal Argeș in parteneriat cu Consiliul Judetean Arges, Administrația Bazinală Argeș – Vedea, Direcția Silvică Argeș, Secția de Drumuri Naționale Argeș, Agenția pentru protecția Mediului Argeș, Garda Națională de Mediu Argeș, operatorii de salubritate, O.N.G. de mediu, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și nu în ultimul rând, cu primăriile din județul Argeș, a initiat proiectul „Argeșul Curat! Implică-te și tu!”, proiect ce vizează ecologizarea râurilor principale din județ, drumurilor naționale și județene, cât și altor zone afectate de poluare de pe raza județului Argeș.

În cadrul acestui proiect, A.D.I. Servsal Argeș, ca inițiator al evenimentelor, vine în sprijin cu infrastructura de colectare a deșeurilor: saci pentru colectarea deșeurilor, mănuși de unică folosință și afișajul necesar evenimentului. De asemenea, vor fi distribuite materiale de informare-conștientizare a evenimentelor.

Partenerii acestui proiect vor veni în sprijin cu eco-voluntari și cu infrastructura necesară pentru colectarea deșeurilor.

Cine poate participa la actiune:

  • Voluntari din localitate sau din proximitate
  • Personalul din cadrul primăriilor
  • Instituţii de învăţământ: profesori şi elevi cu vârsta de peste 10 ani
  • Reprezentanţi ai altor instituţii publice şi private interesate
  • În cadrul proiectului, organizatorii vor pune la dispoziţie saci şi mănuşi pentru toţi participanţii.
  • Se vor centraliza datele privind cantităţile de deşeuri colectate şi punctele de colectare stabilite de fiecare U.A.T. participant în parte; Organizatorul va coordona actiunile U.A.T.-urilor participante și va monitoriza operatorii” este mesajul transmis de Ion Mînzînă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs