Ionel Dancă: „Minciuna PSD cu milionul de șomeri are picioare scurte”

Peste 700 de mii de persoane s-au angajt în ultimul an! Șeful candelariei Prim-ministrului a anunțat că potrivit datelor statistice, zbonurile apărute în mediul public prin care se spune că peste un milion de români au rămas fără serviciu în timpul pandemiei sunt total false.

„Guvernul PNL a avut un plan de la începutul pandemiei pentru a salva companiile de la faliment, pentru a salva locurile de muncă. Măsurile de sprijin adoptate au fost implementate rapid, astfel încât, în acest momentm vorbim de o creștere a salariilor cu 5% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Chiar și în perioadă de criză am mărit salariile și am salvat locurilor de muncă. La începutul anului, numărul contracte de muncă era cu 700 de mii mai mare față de anul trecut.

Distribuie prietenilor

Minciuna PSD cu milionul de șomeri are picioare scurte, este o propagandă mincinoasă, iar românii care au primit indemnizație de șomaj, angajatorii care primesc 41% din salariul anagajaților întorși la muncă, știu mai bine.

La nivel de Argeș, vorbim de 556 de companii care au accesat IMM Invest. La nivel național sunt 15.000 de companii cu credite aprobate.

Mai mult, în ultima ședință de Guvern a fost majorat plafonul de la 15 miliarde lei, la 20 miliarde lei” a declarat Dancă.

https://www.facebook.com/ePNLArges/videos/304678767431891