Ionuț Moșteanu, ca deputat, nu a facut nimic pentru Pitești, dar se visează primar

539

Patru ani de deputăție, patru ani în care a vorbit peste tot că vrea să schimbe din temelii administrația din județul Argeș și din Pitești, dar nu a avut decât un singur proiect inițiat. Și nici măcar acela nu a avut legătură cu argeșenii și piteștenii care l-au trimis într-un fotoliu de deputat, pe bani mulți și multe avantaje.

Reformatorul… fără activitate

Ionuț Moșteanu se afișează pe unde apucă, mai ales pe rețelele sociale, susținând că toata clasa politică trebuie să rămână istorie, dar potrivit site-ului oficial al Camerei Deputaților, pretendentul pentru scaunul de primar al Piteștiului a avut un singur proiect inițiat: schimbarea regulamentului Camerei Deputaților.

Captură cdep.ro

Deci, nici măcar un proiect pentru Argeș. În schimb, pretendentul visător cu ochii deschiși vrea să aducă municipiul reședință de județ în secolul XXI.

Ce îl recomandă pe Moșteanu? Semnează… ideile altor colegi

Inspirație pentru proiecte legislative pentru județ nu a avut, dar pe unde a prins un proiect inițiat de alți deputați s-a băgat grămadă să semneze.

Potrivit sursei citate, Ionuț Moșteanu a semnat nu mai puțin de 101 de idei ale colegilor din Camera Deputaților. Dar nici de această dată, nicio inițiativă nu are legătură cu Argeșul sau cu Piteștiul. Un personaj care timp de patru ani a făcut exact nimic pe bani publici, vrea să facă un și mai mare nimic, pe banii piteștenilor. Ca primar, cică. Potrivit sondajelor, nu are nicio șansă dar, dacă tot i s-au pus la dispoziție bani pentru campanie, de ce să nu se joace și el puțin? Cu soarta piteștenilor, căci el și ai lui sunt de mult bucureșteni cu acte în regulă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here