„Ionuț Moșteanu promovează numai pesediști, uneperiști”

61

Ionuț Moșteanu promovează traseiști politici! Mai mulți membrii USR care candidează pentru posturile de consilieri locali din comunele Ștefănești și Bascov au fost membrii PSD, UNPR sau ai altor formațiuni politice.

Candidatul independent Dragoș Alecsandru a declarat că a fost exclus din partid după ce a tras un semnal de alarmă asupra traseiștilor care au fost desemnați candidați pentru consiliile locale din mai multe localități din Argeș.

În primul rând, nu am plecat din USR, am fost dat afară, am fost exclus din partid. Este o poveste mai lungă. În urma ridicării de către mine a unor probleme în interior partidului, printre care și studiile domnului Moșteanu sau promovarea unor oameni nu tocmai ok.

Vedem, acum, pe listele USR la consiliile locale, oameni care au fost în UNPR, care au fost în PIN, oameni care au fost numiți politic la conducerea unor licee sau școli, vedem persoane care au candidat de la alte partide și acum candidează din partea USR, ca la Ștefănești, Bascov.

În urma acestor probleme pe care le-am ridicat în interiorul partidului, am fost exclus. După, au mai plecat și alți oameni. Puteți vedea în pozele de la europarlamentare câți erau și din pozele de acum acum câți au mai rămas în USR” a spus Dragoș Alecsandru.

„Se erijează candidatul antiPSD, dar promovează numai foști uneperiști și pesediști în partid”

Dragoș Alexsandru îl acuză pe Ionuț Moșteanu că a fost artizanul promovării traseiștilor politici în USR.

Nu pot să îl susțin pe Ionuț Moșteanu din aceste motive. Una spune, alta face. Se irijează candidatul antiPSD, dar promovează numai foști uneperiști și pesediști în partid.

Din punctul meu de vedere, ce a făcut PSD în ultimii 30 de ani este un dezastru pentru Pitești și este clar că echipa Gentea-Ionică trebuie să plece. Singurul care îi poate învinge este Sorin Apostoliceanu.

Cine vrea să se lămurească poate să intre în USR să vadă cum stă treaba. Toată lumea ridică mâna într-o singură direcție și cei care comentează sunt marginalizați. Nu este un lucru democratic și nu se erijează la ce au fost la început” a adăugat Dragoș Alecsandru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here