Ionuț Moșteanu: „Voi vota Klaus Iohannis!”

279

Deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu a comentat eșecul suferit de Dan Barna la alegerile prezidențiale. Demnitarul argeșean susține că formațiunea politică pe care a coordonat-o în campania electorală a făcut unele greșeli care au dus la scorul mic obținut de USR.

„Am primit multe mesaje, am văzut multe analize – cu ce am greșit, cu ce trebuia să facem, cu cine trebuia să candideze, ce trebuia Dan să zică și ce să nu zică. Cu unele sunt de acord, cu altele nu. Eu le mulțumesc tututor celor care mi-au scris, și de bine și de rău, pentru că asta înseamnă că le pasă. Și pentru ei trebuie să ne străduim mai mult.
Suntem aici, continuăm proiectul politic, suntem a treia forță politică din România. Nu plecăm nicăieri și nu trebuie să plece nimeni din țară (că mai primesc și mesaje de-astea). Schimbarea vine doar cu implicare, așa că vă aștept alături de mine și de colegii mei” a spus Ionuț Moșteanu.
În turul II, bătălia va fi dusă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Ionuț Moșteanu a anunțat că USR îl va susține pe președintele n funcție al României pentru ca PSD să scadă și mai mult.
„În 13 zile mergem din nou la vot, în turul 2! Eu voi vota Klaus Iohannis și vă invit pe toți să faceți la fel. Pentru că dincolo de dezamăgiri și de căutarea perfecțiunii în politică, e important să trimitem PSD-ul cât mai jos. Un PSD irelevant ar face politica românească mai respirabilă, ar crea premisele formării unei majorități sănătoase de dreapta la următoarele alegeri parlamentare. Și de ce nu, de apariția unui adevărat partid de stânga social democrat modern, format din oameni integri și educați care să înlocuiască de tot PSD-ul în câțiva ani” a mai spus Moșteanu.