prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

IPJ Argeș în doliu! „Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit!”

IPJ Argeș în doliu! „Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit!”

CITEȘTE ȘI: VESTE TRAGICĂ! FOSTUL PURTĂTOR DE CUVÂNT AL IPJ ARGEȘ A MURIT LA DOAR 37 ANI!

MADALIN ZAMFIR POLITIA FOTO ZIARULARGESUL.RO 150x150 1

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat.

Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței.”, este mesajul transmis de IPJ Argeș, după moartea fostului purtător de cuvânt al IPJ Argeș, șeful Centrului Operațional Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.