Ipoteză incendiară! Votul la Codul de Procedură Penală a fost viciat

3

Ipoteză incendiară! Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, consideră că votul la Codul de Procedură Penală ar trebui reluat, pentru că procedura a fost viciată. Săftoiu susține că,  pe lista oficială de la Camera Deputaților, deputatul PNL, Cristian Buican, apărea ca absent, în timp el se afla, de fapt în sală.

”Colegul meu, Cristian Buican, apare pe pagina cdep, la votul electronic, ca nu a fost prezent si nu a votat, ieri, impotriva Codurilor. Eu l-am vaăzut prezent, la prezidiu, până la finalul sedinței. Conform MEDIAFAX, colegul Buican spune ca a votat si că nu i s-a inregistrat votul! Asta inseamna viciu de vot, iar votul de ieri, din Camera Deputatilor, trebuie reluat! Dacă un singur vot nu e înregistrat, atunci vorbim de vot viciat!”, scrie Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

“Am votat, am fost în sala. Am votat împotriva codul de procedură penală. Am făcut o cerere la direcţia tehnică să vedem ce s-a întâmplat. Sunt mai multe voturi pe care le-au dat cei care nu au apărut acolo, poate e o eroare de sistem”, a declarat Cristian Buican, deputat PNL, potrivit stiripesurse.ro