prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Ireal! O femeie a făcut plajă dezbrăcată în parc! Trecătorii au sunat la poliție!

 Ireal! O femeie a făcut plajă dezbrăcată în parc! Trecătorii au sunat la poliție! O femeie de 49 ani a reușit să atragă privirile trecătorilor, însă, din păcate, nu într-un mod pozitiv. Oamenii au reclamat faptul că într-un parc aflat în apropierea trotuarelor pe unde trec multe personae, în plină zi, o femeie face plajă dezbrăcată.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! BĂRBAT PUS LA PĂMÂNT DE URS PE TRANSFĂGĂRĂȘAN! LA UN PAS DE TRAGEDIE!

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției care au găsit-o pe femeie și sancționat-o. Aceasta este din Caracal și le-a declarant polițiștilor că era în transit prin Arad, acolo unde a făcut plajă dezbrăcată, urmând să ajungă în Timișoara în căutarea unui loc de muncă. Femeia le-a mai spus polițiștilor că în Caracal face plajă nud fără să fie sancționată.

„În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând plajă nud  într-un parc. Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu.

Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui ‘loc de muncă.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs