Iris, concert la Pitești. Află când!

12
trupa_iris, concert, pitesti, minculescu, turneu_national

Cristi Minculescu și Iris sunt “Din nou împreună”. Naționala de rock a României revine pe scenă în formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, făcând astfel ca legenda Iris să se spună mai departe, în 14 orașe din România dar și la Chișinău. Iar primul concert….. la Pitești!

Minculescu: ”Voi ați dorit asta și ne puteți vedea și asculta din nou împreună!”

Evenimentul va avea loc vineri, 18 septembrie, cu începere de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor. În prealabil, vineri, 18 seprembrie, de la ora 14, membrii trupei vor participa la o conferință de presă, urmată de o sesiune de autografe, la Showroom-ul Skoda – Autec Autotechnik din Pitești, sponsorul întregului turneu. Trupa Iris și întreaga logisitică befeciciază de suportul dealerului Skoda și organizează conferințe de presă la toate showroom-urile din orașele în care concertează.

“Abia astept să vă salut pe fiecare în parte în turneul național pe care cei de la Sublime ni l-au propus și sper că ideea lor vine în întâmpinarea dorinței voastre. Voi ați dorit asta și ne puteți vedea și asculta din nou împreună! E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârâiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră, pentru că fără voi nu am putea exista! Vă mulțumim că veți veni la concertul nostru!” declară Cristi Minculescu.

 

Piteștiul devine astfel rampa de lansare a turneul național  intitulat “ Cristi Minculescu și Iris din Nou Împreună “