Ișfan desființat de un finanțator FC Argeș! „Ne-a determinat să-l lăsăm să plece!”

Alexandru Ișfan a fost criticat dur de Viorel Tudose, unul dintre sponsorii FC Argeș, după transferul al Universitatea Craiova. Afaceristul a declarat că Ișfan nu ar fi trebuit să fie transferat, dar comportamentul său din ultima perioadă, prestațiile slabe și lipsa de implicare au determinat conducerea clubului din Trivale să accepte transferul.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! IȘFAN S-A DESPĂRȚIT DE FC ARGEȘ! CLAUZELE SECRETE DIN CONTRACTUL CU UNIVERSITATEA CRAIOVA!

„Ișfan nu trebuia transferat, asta e părerea mea, însă felul în care privea el pregătirea, faptul că nu prea mai avea chef să joace, ne-a determinat să-l lăsăm să plece. Am citit declarația tatălui său, cum că era plafonat.Dacă fiul său s-a plafonat, eu sunt siderat. Cum poți să spui așa ceva când, în 21 de meciuri, el a înscris patru goluri, toate în trei meciuri? Cum? Nu fac eu educație nimănui, însă o asemenea atitudine nu pare prea sănătoasă pentru un fotbalist care vrea să ajungă la echipa națională”, a declarat Viorel Tudose, conform playsport.ro.

Vă reamintim faptul că în această săptămână Universitatea Craiova a finalizat negocierile pentru transferul lui Alexandru Ișfan pentru suma de 650.000 euro, dar și o altă serie de clauze financiare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.