Își dă sau nu demisia șefa DSP Argeș? Sorina Honțaru spune că…..

DISTRIBUIȚI
sorina_hontaru, dsp_arges, demisie, beblusi_infectati

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, medicul Sorina Honţaru, a anunţat joi că nu intenţionează să-şi depună demisia de onoare cerută de prefectul judeţului, Cristian Soare.  Sorina Honţaru a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are intenţia de a demisiona. Ea a precizat că a fost numită în funcţie de Ministerul Sănătăţii, instituţie care o şi poate înlocui dacă vor fi identificare motive întemeiate pentru o astfel de măsură. Managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti, doctorul Vasile Stan, anunţase anterior că nici el nu intenţionează să demisioneze, chiar dacă ministrul Sănătăţii şi prefectul i-au cerut să renunţe la funcţie. 

„Eu am fost pus aici manager ca să am grijă de această unitate. Eu vă spun cu toată răspunderea, spitalul ăsta nu are nicio vină. Al doilea lucru, toţi dau telefon să întrebe dacă îmi dau demisia. Nu mi-o dau niciodată, vreau să fiu demis şi să văd argumentele pentru care mă demit”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti în cadrul unei conferinţe de presă. 

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a cerut demisia de onoare a şefei DSP Argeş, Sorina Honţaru pentru proasta comunicare şi a conducerii Spitalului de Pediatrie Piteşti pentru proasta gestionare a crizei bebeluşilor.