prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Iulian Crivac – antrenor principal F.C. Argeş, după victoria cu Luceafărul: Am făcut o primă repriză bună, dar în a doua am fost de nerecunoscut”

„Felicit jucătorii pentru rezultatul obţinut şi pentru victorie, dar ei trebuie să înţeleagă faptul că într-un meci trebuie să joace 90 de minute, nu doar o repriză, aşa cum au făcut-o astăzi. Dacă nu joci la capacitate maximă 90 de minute, fotbalul te pălmuieşte.  Am făcut o primă repriză foarte bună, iar în cea de-a doua am fost de nerecunoscut. Trebuie să recunosc: am avut şansă mare în repriza a doua, atunci când am arătat rău… La pauză chiar m-am temut pentru că îi vedeam mustăcind a mulţumire. Ăn repriza secundă, adversarii noştri au riscat, au jucat pe contre, lucru pe care noi nu trebuia să-l acceptăm, dar, repet, noi am avut noroc şi n-am primit gol în două situaţii critice. Vreau să dedic această victorie mamelor, soţiilor, surorilor şi tuturor femeilor de ziua lor!”, a spus Iulian Crivcac, după partida cu Luceafărul Oradea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs