prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Jandarmeria Argeș – organizator al competiției Blue Warriors – Pistol Challenge

Jandarmeria Argeș organizează în perioada 02-06 octombrie a.c. o competiție tactică destinată structurilor speciale și de intervenție antiteroristă.

Competiția “Blue Warriors” – Pistol Challenge se află deja la a V-a ediție și se desfășoară la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri din județul Dâmbovița, sub îndrumarea locotenent-colonelului Aldea Bogdan.

Activitatea reunește camarazi din cadrul Jandarmeriei Române, Poliției Române, Serviciului Român de Informații și Ministerului Apărării Naționale și are ca obiective: evaluarea și autoevaluarea nivelului de pregătire, consolidarea pregătirii profesionale și  crearea unor relații de colaborare bazate pe camaraderie.

Jandarmeria Argeș este preocupată în permanență de pregătirea profesională a cadrelor, iar prin organizarea unor astfel de activități ne propunem să consolidăm colaborarea dintre instituția noastră și alte structuri din compunerea Sistemului Național de Apărare, Ordine publică și Securitate Națională.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs