prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Jenica Dumitru se vrea primăriță din nou! Ce partid o susține?

Apariție surpriză la conferința de presă a PNL de vineri! Fost parlamentar PP-DD și primar PSD, intrat într-un con de umbră după alegerile din 2020, își încearcă norocul la viitorul scrutin pentru fotoliile de primar și încearcă să revină în primul plan administrativ din partea Partidului Național Liberal.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Din parlamentar din partea partidului lui Dan Diaconescu și UNPR în perioada 2012-2016, iar apoi edil al orașului Ștefănești între 2016 și 2020 din partea PSD, acum, Ioana Jenica Dumitru, căci despre ea este vorba, țintește către o primărie de comună. Cu „bateriile” reîncarcate după o pauză de patru ani, fosta primăriță ar putea intra în cursa electorală pentru funcția de primar al localității Rătești.

În schimb, deși a avut un mandat de deputat în perioada de glorie a PP-DD și ulterior a fost propulsată de către PSD la conducerea orașului Brătienilor, tocmai la Rătești s-ar putea să fie lupta cea mai grea. Și asta pentru că Răteștiul are un primar tânăr, implicat și care a dovedit deja că face administrație de calitate. Nu mai vorbim că în cazul în care se ia o decizie la nivel național ca la alegerile din 2024 social-democrații și liberalii să candideze pe liste comune, Jenica Dumitru ar putea câștiga… locul doi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs