A jucat pentru ultima dată la Câmpulung, în meciul lui DOBRIN!

A jucat pentru ultima dată la Câmpulung, în meciul lui DOBRIN! A fost un regal fotbalistic pe stadionul municipal din Câmpulung, în memoria lui Gicu, atunci când autoritățile locale au organizat competiția Stelele fotbalului muscelean vs Stelele fotbalului românesc în luna iulie 2017. Sute de câmpulungeni au participat la meci pentru a-l susține din tribune pe fanul lor, cu numărul 8 – Balaci!

Acum nu îl mai poartă pe Dobrin pe piept, cum și-a exprimat tristețea în conferința de presă, dinaintea meciului ci va fi permanent cu el în Ceruri.

Distribuie prietenilor

ILIE BALACI: „Sincer, îl preferam pe Gicu lîngă noi, nu pe piept. E greu să vorbeşti despre Gicu, dar cred că această conferinţă de presă o facem în ideea că poate vom aduce mulţi spectatori la stadion, pentru că, vedeţi dumneavoastră, Gicu pentru ei juca.

Îi plăcea spectacolul şi făcea spectacol, în special pentru cei care veneau să-l urmărească. Aşa ne-au rămas în minte imaginile cu şi despre Gicu Dobrin. Aşa că, rugămintea mare ar fi dacă s-ar putea face un efort ca, vineri, acest stadion din Câmpulung să fie plin, iar Gicu, de acolo de undeva de sus, să se bucure de acest eveniment. Am răspuns invitaţiei cu mare drag, pentru că e vorba despre Dobrin. Am o datorie morală faţă de el, m-am legat sufleteşte şi am foarte multe amintiri frumoase!”, a declarat Ilie Balaci la Câmpulung.