prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Jucătoare FC Argeș – bătută cu bestialitate de patru adversare! Scandal monstru pe stadion!

A fost bătaie ca în filme la meciul de ieri dintre echipele de fotbal feminin FC Argeș și ACS Atletic Drobeta, unde una dintre juctoarele alb-violete a fost bătută cu pumnii și picioarele de către patru adevrsare. Până în minutul 70, meciul a decurs normal, iar piteștencele au marcat patru goluri, iar oaspetele nici unul.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

În schimb, în ultima parte a meciului, Argeșul a primit o lovitură de la 11 m, în urma unui fault în careu asupra Roxanei Gîngoe.  Severinencele Bianca Mincă, Gabriela Răducan și Mădălina Paraschiv au protestat vehement la decizia arbitrului, însă nu s-au limitat doar la vorbele de “duh”. Au mers după Roxana Gîngoe și au luat-o la pumni și picioare. În incercarea de a se apăra, jucătoarea echipei noastre a ripostat, arbitrul fiind nevoit să arate cartonașul roșu celor patru fotbaliste implicate în altercație. Nici antrenorul Drobetei, Daniel Ispas, nu a prins finalul meciului pe bancă, acesta fiind eliminat după ce a primit două cartonașe galbene.

Nici după ce a fost eliminat, tehnicianul Severinului nu s-a potolit, refuzând în prima instanță sa iasă de pe teren. După avertismentul cavalerului fluierului, care a transmis capitanului echipei că va fluiera finalul partidei, dacă antrenorul nu părăsește suprafața de joc în trei minute, Ispas s-a conformat într-un final, însă a mers în spatele gardului, continuând să-l înjure ca la ușa cortului pe “central”. În urma acestui succes, FC Argeș ocupă locul 7, cu 10 puncte, adunate zece partide. În runda următoare, programată pe 14 aprilie, echipa noastră va întâlni, în deplasare, pe ACS Atletic Olimpic Gherla, liderul seriei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs