Jucătorii SCM Pitești, premiați de președintele FRF

DISTRIBUIȚI
scm pitesti premiere bun

SCM Pitești s-a impus cu 3-0 în confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren cu CS U Craiova II, satelitul echipei de primă ligă. În prima repriză alb-violeții au ratat ocazii importante de a marca prin Grecu care fiind singur cu portarul a reuşit performanţa de a trage în acesta.Piteștenii au reușit să deschidă scorul prin Năstăsie în minutul 51 în urma unei lovituri cu capul. Hodea le-a oferit alb-violeților un autogol „cadou” pentru promovare,după ce a trimis în propia poartă o centrare în careu a lui Anghelina. Albu a închis tabela în minutul 76 după ce a transformat o lovitură de pedeapsă scoasă de Robert Grecu.  SCM Piteşti s-a distanţat la 27 de puncte de ocupanta locului secund al seriei, Flacăra Moreni, cu patru etape înainte de finalul sezonului. Fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Nicolae Dică au primit medaliile de campioni şi trofeul din partea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.Fotbaliștii piteșteni au fost primii laureați ai unui proiect în premieră al Federației Române de Fotbal, prin care fiecare câștigătoare a fiecarei serii de Liga 3 precum și câștigătoarea Ligii 2 vor fi sărbătorite în fața proprilor suporteri pentru performanța obținută.

SCM Piteşti: Dumitrescu – Şandru, Cotigă(min. 72 Deaconescu), Panait, Şerbănică – Anghelina, Szecui(min. 56 Albu), David, Grecu – Năstăsie(min. 78 Cătălin Barbu), Stoica(min. 69 Oancea). Antrenor: Nicolae Dică.

CS U Craiova II: Nedeianu(min. 85 Popescu) – Borta, Ion, Hodea, Trocan(min. 73 Ionescu) – Buzan, Enache, Constantin, Tătulea(min. 46 Burlacu) – Frăsineanu, Gunie. Antrenor: Corneliu Papură.

Text: Gabriela Neacșu

Foto/Video: Mihai Neacșu

http://www.youtube.com/watch?v=fEoMvWkARxA