Județul Argeș nu mai are oameni competenți? Noul purtător de cuvânt al CJ Argeș, din Dâmbovița!

30

Argeșul nu mai are oameni pregătiți! Sau cel puțin așa ne lasă impresia de mai bine de doi ani liderii județului. După ce am pierdut conducerea unui minister, am fost ocoliți aproape de fiecare dată când s-a făcut vreo numire importantă, „vorbele” Consiliului Județean Argeș vor fi transmise de o preoteasă din Dâmbovița.

CJ Argeș a organizat astăzi proba scrisă pentru postul de purtător de cuvânt. Câștigătoare a ieșit Cristina Nicolaescu, soția preotului de la Parohia Gherghești – Dâmbovița. Astfel, se pare că noi prin județ nu avem oameni capabili să transmită comunicatele „plimbării de flacără” prin comunele argeșene.

Cristina Nicolaescu a fost angajată la cabinetul președintelui, Dan Manu, pe un post de consilier. Noua purtătoare de vorbe a lui Manu a fost singura care a obținut punctaj de trecere, contracandidatul ei, Costel Dumitru, reușind performanța de 15,66 puncte.

În concluzie, în viitorul apropiat Argeșul ar putea ajunge un apendic al județelor vecine. Mai exact , în cursul actualei conduceri, au fost „teleportați” la conducerea IPJ sau APIA oameni din Teleorman și Giurgiu.